Ska ner på stan och kolla på mellandagsrean med björn snart.Ska bli kul kanske hittar nått fynd :-).Pluggat lite och ska be någon kunnig själ om hjälp sen.Snart är 2oo6 över.Har varit ett skit år på många sätt och jag hoppas 2oo7 blir ett mycket bättre år.Jag funderar på att ringa till vct och fråga vad allergi sprutorna kostar.Finns ju nått slags vacin.Vet inte om det hjälper astmatiker men vill bli som alla andra.Vill kunna ha djur.

[Senare]

Varit på rean köpte måndag – söndags string, ett nattset med kalsonger och linne med bilar åt William och en tröja med musse pigg. Allt gick på 209 kr.

Nu ska jag äta middag.


22:45 – Via WAP
Har lätt tråkigt känner jag.William håller på att somna sötisen (älska) .Jag får ångest för hur nära praktiken jag är.Vill inte, vet att det är pga att det just är den avdelningen.Varför har jag sån jävla otur och hamnar där jag absolut INTE vill vara?3 veckors pest och pina.Och inget bredband har man heller.Undra vad man ska hitta på imorgon.En sak vet jag i alla fall och det är att lämna in papprena om dagis.Kanske skulle ta mig en kik på stan oxå.Har ändå inget annat att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: