Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Only one women

Nyss kollat på hex så himla bra serie.Har bott i den här lägenheten en månad idag.Och varit utan bredband lika länge.Det suger.Får väl se om jag får bredband vecka två.Idag ska vi till björns farmor.Nä nu ska jag prova sova för natten.

[ 20:38 ]

Dagen har varit jätte bra. Eller blev sur på björn i början av dagen men det gick över. Nu sitter William på golvet och leker med sitt tåg (postis pär) han fick i julklapp.
Var jätte trevligt hos Björns farmor. Provade lutfisk men det var verkligen inget för mig. Hehe, så fick kyckling i stället. Sen efter vi varit där åkte vi till coop. Där köpte Björn mig två dvd som jag ville ha. En musse piggs jul (CILLA OM DU LÄSER SÅ VAR SMÅEN MED!) jag blev helt lyrisk och björn köpte den åt mig, sen fick jag mupparnas jul och godis av honom.

De var min dag det.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: