Dark Mode Off / On
Småbarnåren

En natt full av sjuka drömmar.

Usch när ska mina mardrömmar sluta?På sista tiden har jag bara drömt om hemska saker.I natt var det bråk med främmande människor.Drömmer ofta att jag hamnar i bråk.Igår drömde jag om att en man gjorde inbrott i huset får mormor och morfar bodde när jag var liten.Han våldtog mig osv.Ibland undrar jag vad som döljer sig bakom mina drömmar.Jag har minnen jag inte riktigt mins.Kanske borde få hjälp med dom.Jag skulle behöva prata om pappa han är svår prata runt honom går bra men om honom går inte.En psykolog va


8:42 – Via WAP
Nära.Allt för nära, jag kände paniken rädslan.Satte stopp innan han lyckades nå fram till det smärtsamma.Smärtan av hat jag känner.Jag berättar lätt allt jag sett men mina känslor är döda och avstängda för att skydda mig och mitt inre.Jag förstår varför inga killar kan stanna hos mig.Jag vägrar känna eller visa smärta när dom sårar mig.Jag kan bli arg men mina känslor har ingen nyckeln till.


19:40 – Via WAP
Jag verkade nog inte så glad i morse men det beror på mina mardrömmar.William leker på sitt rum jag kollar på dr phil.Gick och lämnade pappren om förskola på varpan idag.Sen gick jag ner på stan och träffade christin.Hittade inget på stan.Haft pms huvudvärk i 3 långa jävla dagar nu.Ska ha mens den andra jan.Tippade idag med björn får se om man vinner nått de gör vi säkert inte men hade varit roligt med extra pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: