Fan just nu känns det skit jobbigt. Ringde för att ha engelska B pratat och hon var inte där nu heller. Fan då, jag vill bara ha skiten ur vägen. Sen måste jag skriva två jävla uppsattser dessutom. Lika bra att man försöker göra de idag och imorgon. Hade velat gå på yoga idag. Men just nu så verkar de inte som jag kommer hinna. Om jag ska plugga och allt. Ska på styrketräning ikväll (få pepp av tränaren) så jag har inte bestämt mig om jag ska gå två gånger idag. Fan för mig och mina bryderier. Imorgon är de afropowerdance vid lunch passet så kanske skulle gå på de i stället då. De verkar kul.

 

Ska prova ringa igen nu då. Åh jag hoppas det kommer gå bra. Känns som jag är så jävla nervös att de kommer gå och helvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: