En deppig dag.

Kännt mig nedstämd hela dagen. Från de jag gick upp tills nu. Ni vet såna där dagar när man vill dra något gammalt över sig och bara gömma sig under täcket och vänta tills dagen efter. Helt utan anledning… BLÄ.

Har inte gjort ett skit skulle ha tränat. Något jag inte ville. Sen fick jag tillbaka mitt engelska arbete och de behövde jag tydligen göra om för jag hade gramatik fel. FAN också. Fick i alla fall godkänt på engelska prat biten något som i alla fall peppade mig något.
Men annars vill ja dra något gammalt över mig idag.
Less känner jag mig.

Lunar blev i alla fall bättre efter att den nya menyn sattes. Tycker jag.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: