Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Katten Jansson Stenberg

Idag ska jag ner på försäkringskassan och lämna in min hyresavi upptäckte att pga hyreshöjningen i jan är jag berätigad 100 kr till. Visst 100 kr är inte så mycket men de är i alla fall pengar.

Sen ska jag till vägledningcentrum och skriva in mig på kurser till hösten.
Funderar på att träna lite också. Ska träffa Kristina nere på stan för hon funderar på att plugga till hösten.

Måste berätta något kul med William. Han heter ju William Jansson Stenberg men när han berättar för andra vad han heter säger han ”Katten Jansson Stenberg” haha. De är så kul. Han blir skit arg när man säger att han heter William Jansson Stenberg för han säger Katten Jansson Stenberg . Han vet ju alltså att han heter William och säger ”William vill ha den och sånt” men när han säger hela ”namnet” blir det Katten Jansson Stenberg. Han är så himla söt.
Älsklingen <3 .

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: