Tog och pluggade precis och skickade in en inlämningsuppgift till skolan. William började klockan 8.00 idag så jag har pluggat nu på förmiddagen. Jag var och tränade igår kväll vilket kändes otroligt skönt måste jag erkänna. Jag är sugen på att gå ner nu och träna lite men tänkte faktiskt göra det ikväll i stället. Ska försöka plugga nu på förmiddagen, tänkte läsa lite engelska B och sen kanske ta en promenad en sväng. Men får se, annars blir det i alla fall bara plugg idag.

(senare)

Har precis lagt in massor med bilder och några filmer i mitt galleri här på lunar så kika gärna om ni vill.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: