William Småbarnåren Influensa eller annat kuck.
Småbarnåren

Influensa eller annat kuck.

Bläh , jag haft 38,8 i natt när jag vaknade. Har yrat och drömt massa sjuka saker. Sängen var helt blöt av svett. FY fan jag som har svett fobi. Så nu har jag duschat och ska snart krypa ner i soffan och tycka synd om mig själv. William är med Björn.
Förutom min feber och skit ont i halsen och att jag inte har någon röst har jag fått öronvärk! Något jag inte haft sen jag var 6-7 år det känns verkligen skumt.

Riktig gnäll blogg det här.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: