Småbarnåren

Kissa på sig och Legoköp

Jag, Björn och William åkte till Borlänge och barnens hus idag. William ville köpa lego så vi åkte dit. Han köpte en brandstadion för 200 kr mindre än vad den skulle kostat. Ni kan säkert förstå att William är lyrisk mer eller mindre. Vi är hemma hos Björn just nu.

Hur som helst vi åkte till kupan en sväng och skulle kika på BR jämföra lite priser på julklappar och sånt helt plötsligt ropar William jag är kissnödig och kissade på sig därinne. Det var säkert 1½ månad sen minst som William gjorde de, nu för tiden går han alltid på toaletten och kan hålla sig jätte länge. Var rätt pinsamt och Björn han stack till Jula och lämnade mig där själv kände jag bara NU sticker jag och tog med William ut och lämnade kisspölen där. Jag vet skit dåligt gjort och absolut ohyffsat och dålig förälder stämpel MEN va fan ska man ta sig till? Gå fram i kassan och säga “åh ursäkta mig men min son kissade på erat golv?” Nä tack, så vill jag inte göra bort sig då är det bättre att klä på sig jag är oskyldig masken och knalla ut med en vissling och låssas som VA DÅ? jag har inte gjort nått.

Åkte hem till Björn efter besöket. Jag måste göra ett delprov ikväll men känner verkligen BIG NO no på det men lär göra det i alla fall trots att jag känner mig totalt lost just nu för jag har ju varit sjuk i helgen. På tal om den där sjukan. Jag begriper mig inte på min kropp jag får ap ont i halsen, hög feber och blir dunder förkyld dag två känner jag att jag börjar bli bättre och sen vips dag 3 är jag frisk. Känns rätt bra att ha korta sjukdomar.

Nä nu ska vi äta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: