Har inte gjort speciellt mycket idag. bara tagit det lugnt.
William och Björn var på mini-simmet och jag lagade mat, bacon i krossadetomater och cream freiche sås så himla gott, men de tyckte själv klart inte William. Han har blivit skit vrång i maten på sista veckorna, förut åt han allt men nu han ska inte ha och han tycks hata det mesta. Är väl en fas, jag var lika som barn, eller ärligt talat jag är fortfarande rätt kräsen i maten. William önskar sig blodpudding ofta något som jag bara inte äter. Huga, ungefär som lever. Usch kom precis och tänka på skolans leverbiffar från låg och mellanstadiet som man var tvungen att smaka på. BLÄ. Jag äter inte ärtsoppa och pölsa heller. Sånt där känns bara för mycket snusk för min mage.
Därimot gillar jag kåldolmar och kålsoppa något som många andra blir helt chockade när man talat om att man äter. Men kåldolmar med potatis är SÅ jävla gott, synd bara att det tar sån tid att göra även om man köper färdig gjorda. Först ska dom stekas, sen ska dom kokas de tar typ 1 timme minst att göra dom klara. Men gott är det.

Blev en matblogg tydligen. Jaja, imorgon kommer mormor, mamma och min låssaspappa hit. Mamma och låssaspappa ska på boupptäckning för en släkting till min låssaspappa har dött.
Så då passar mormor på att åka med och träffa mig & William.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.