Gick ner och tog mina allergisprutor idag efter att ha lämnat William på dagis. Sen gick jag hem och städade och donade här hemma. Mamma och min låssaspappa kom förbi en sväng för dom han inte med mera, lite synd. Dom lämnade jätte fina julgranskulor till mig och William fick en sån där drake från Ikea som man lägger leksaker i. Så la ner lite leksaker i den sen.
Kikat på the tribe via you tube för jag vill se klart serier jag börjar kika på. Jag har noll tålamod.

Ska snart gå och lägga mig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.