Idag lämnade jag William på dagis klockan 8.00 och efter de gick jag ner på stan och hämtade ett paket från NTI skolan med kurslitteratur. Sen gick jag till hemköp och kikade lite på olika priser till min undersökningsuppgift, sen gick jag hem och skrev klart det sista. Skickade in den och väntade mig ett G- men fick ett VG på uppgiften jag hoppade och stuttsade här hemma som ni säkert förstår. Så jag hoppas verkligen jag blir godkänd i kursen sen.
Annars har jag skrivit lite i min andra blogg idag. Eller skrivit var att ta i jag har mest lagt in olika låtar som jag lyssnat på under dagen. Kikat på två avsnitt av ugly betty har några kvar att se. Jag är såld på den där serien.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: