William sitter inne i sitt rum och lägger pussel jag har slagit på torktummlaren så min tvätt ska bli torr känns verkligen underbart att kunna torka tvätten och slippa hålla på och hänga handdukar och sängkläder för de tar ju sån jävla plats jämt.
William har varit hemma från dagis idag. Han vaknade nämligen i går runt tio i elva och kom till mig och berättade att han bajsat. De var helt löst så misstänkte om han fått den berömda magsjukan som går runt på hans dagis. Fick gå upp och tvätta av honom. Som jag skrev förut använder William blöjor endast på natten, men sista blöjan var slut igår så han fick sova utan i natt. Jag har alltid plastad froté i Williams säng för eventuella olyckor men jag la dit en extra handduk i natt i för att syfte så fick han sova utan blöja. Jag vaknade runt 6.00 och tänkte snart kommer han väl in och säger att han kissat på sig, men han kom aldrig. Klockan fem i sju hörde jag honom vakna och såg att han tände sina lampor och började skynda sig i väg sen kom han till mig och sa, jag har bajsat hann inte in på toaletten. Stackaren, helt löst var det så han fick helt enkelt stanna hemma idag. Annars är jag glad för han kissade inte i sängen under hela natten! Och han sa i morse att NU är jag stor och har slutat med blöjan helt. Han vill alltså inte ha blöjan på natten och jag har ju mest haft den som backup liksom men då får han sluta då. Känns verkligen jätte skönt.
Annars på tal om igår kväll när William kom in, jag sov tungt och när han stod bredvid mig säng såg jag inte honom för jag sov fortfarande så de jag såg var ett stort hårigt monster eller mördare i min dröm vakna värld så jag skrek rakt ut och William skrek DE är bara jag mamma! Shit stackarn, han trodde väl att jag var knäpp som började skrika mitt i natten, så där har jag blivit förut också. Man har nästan kommit in i djupsömn men ändå inte.

Jag och William tog en sväng till maxi för jag hade ingen mat hemma. Köpte lite som behövdes och sen gick vi hem och lagade macaroner & köttbullar Williams favorit mat. Efter tvättade jag vagnen. Typ hjulen och runt hjulen och sen tog jag av sittdelsklädseln och tvättade den förhand. Liggdelen är typ jätte lite använd så den tvättade jag inte den är inte skitig för den delen heller så. Ska fråga Björn om vi kan åka och pumpa upp däcken till vagnen så ska jag lägga ut vagnen på blocket sen.

Ikväll tror jag att jag ska gå ner på gymmet. Borde plugga också, har en prov att göra och en inlämningsuppgift i engelska B. Fast känns som det skulle varit skönt att träna också så man får lite muskler och slippa känna sig så jävla trött. William ska sova hos Björn i natt men han kommer hem imorgon. Eftersom jag var sjuk förra helgen delade jag och Björn den här helgen rakt av.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: