Jag vill ha en sportBH det behöver inte vara ett dyrt märke men jag vill att den ska vara bra, jag vill kunna använda den när jag tränar och att banden inte stör genom att ramla ner för axlarna eller liknade. Just nu tränar jag i en gammal vanlig BH jag inte använt på flera år. Jag vill ha en riktig sportBH, den ska gärna vara i kors bak för sånt gillar jag. Någon som har ett bra tips på bra sportbh:ar? Skriv en kommentar och tipsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: