Igår provade jag afro power dance och FY fan vad roligt det var alltså. Svettigt fartfyllt och roligt. Verkligen en grej jag gillade. Så på måndag klockan 10 ska jag gå på de igen. Jag älskar att träna, jag känner de i kroppen jag mår så himla mycket bättre av att träna och bli svettig än jag gör när jag varit hemma och inte tränat på några dagar. Min hjärna slipper tänka en massa och jag får bara känna mig fri från allt. Jag får inte ens ångest över något medans jag tränar utan jag känner bara evig lycka. Jag tänkte på afto power dancen igår det påminde mig om något när det typ var slut och vi stod och gjorde avkopplingsövningar helt svettig men lustfylld precis så här kände jag mig när William var nyfödd. Jag kände mig så himla duktig och rofylld. Jag gillar det, gillar att känna mig helt jävla tömd på energi och inget annat spelar någon roll känslan. Jag mår bra då, precis i de ögonblicket när man nästan tror att nu orkar jag inget mer och ögonblicket försvinner. Rofylldheten, det är den jag saknar från förlossningen jag fick uppleva den igen igår men via träningen. Jag känner mig glad och mer sugen på mer träning och fler förlossningar i mitt liv. Trötthet blandat med prestigs för det man gjort det ultimata klimax liksom. Jag ska gå ner på gymmet klockan 11.30 tänkte jag, björn skulle hämta mig utanför gymmet klockan 13.00 så skjussar han hem mig sen så ska jag och William ha myskväll ikväll. Har köpt hem lite lördagsgodis till honom och mig som vi ska äta framför tv när det är bompa, sen ska jag se svensson svensson klockan 20.00. Fick min mens igår strax efter jag afropower dancat hade väntat mig den kände hela dagen igår att den var på gång.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: