Småbarnåren

Afro Power dance.

Var ner och tränade idag klockan tio. Gu vad jag älskar afro power dance. Svettigt och framför allt kul. Imorgon tänkte jag gå på yoga och onsdag blir det box men sen på torsdag funderar jag på att vara på något som heter gym fys de låter kul. Sen fredag morgon ska jag bara gymma på. På fredag kväll ska jag ha fest, tjejkväll och jag tror det kommer bli skit kul faktiskt, det ska eventuellt bli sexparty också men nu har jag inte hört något av hon som säljer så kanske inte blir nått vilket känns trist. Jag är nämligen skit nyfiken på just det där sexpartyt tror sånt är riktigt kul. I alla fall hört att de ska vara de. Måste köpa lite dricka till helgen jag och Anna har en kartong vin sen sist vi drack men EN kartongvin räcker ju inte precis, så funderar på lite öl och annat. Jag längtar massor till fredag som det säkert märks.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: