Har varit och tagit mina sprutor. Efter de har jag kommit hem och satt mig med ångest, ja vissa dagar får jag ångest utan att veta varför. Idag är det en sån dag.
Tänkte gå på yoga idag klockan 12.00 , annars ska jag inte göra mycket. Frågade på dagis idag om jag kunde ändra tiderna lite så William får gå måndag till torsdag och sen lägga på frukost och mellis några fler dagar. Det är ändå knappt med barn och fröknar på dagis på fredagarna så då kan han lika gärna vara hemma med mig känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: