Småbarnåren

Borlänge och annat

Jag åkte med William och Björn till borlänge idag. Björn köpte en ny tv. Skit snygg var den. Så jag hyrde en film som jag och Björn tittade på den. Minns inte vad den hette nu men han från scrubs var med bland annat. Åt kött och klyftpotatis till kvällsmat och till lunch hade Björn gjort egna köttbullar blev jätte gott. Annars har dagen faktiskt varit lugn. På fredag kanske vi ska till valbo och kika på julklappar får se hur det blir. Valbo är ju alltid kul. Jag gillar att strosa runt på Ikea även om jag inte har några pengar. Hehe.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: