Dark Mode Off / On
Småbarnåren

I still believe | Polisen

Sitter och lyssnar på you tube och Hayden Panettiere låten är så himla fin. I still believe alltså. Den är med i Askungen 3, såg den med William för ett tag sen och tyckte låten var så himla fin. Igår skulle jag varit ut men eftersom folk inte verkar bry sig om vänskap så skiter jag i dom från och med nu och jag är hämndlysten så jag smider redan elaka planer. Är man inte speciellt intresserad av att umgås så då ska man inte heller tro att jag en dag kommer ställa upp själv. Jag är en riktig bitch och jag ger alltid igen.

Jag och Anna åt godis igår i stället, och jag drack ramlösa samtidigt grantäpple som jag fått en last för. Sen såg vi idol och jag djup jävla chockad att han åkte ut. Alltså VEM tycker Amanda sjunger bra? Tjejen har för fan ingen sångröst. Fast hon får gärna vinna skiten för då slipper man se henne mer. HAHA.

Annars glodde jag och Anna på the simpsons och snackade massa skit hela natten och skrattade. Anna åkte nyss på dop och sen ska hon hem till Mora. Själv ska jag väl sitta här och uggla idag.

(Kväll)

Fan är några fjortisar och bråkar här utanför och varit hela jävla kvällen. Dom började klockan 8.00 typ och ringde på dörren och sprang härifrån. Så då tänkte jag att dom kommer tillbaka och tog in Williams cykel i lägenheten. Sen hör jag dom igen så kikade ut genom dörrögat och där står dom och försöker sno rollatorer från tanterna som bor här i trappen så jag gick ut och då stack 4-5 stycken och ett annat pucko står och låssas städa. Jag bara STÄLL tillbaka rollatorerna eller så ringer jag polisen. Och den där jävla fjortis killen började mucka. MOT SJÄLVASTE madam! Jag blev så förbannad så jag sa att det där är olagligt och fortsätter du så skickar jag polisen på dig. Han började att det var lagligt (jo men visst är de lagligt att sno saker, blev orolig för barnvagnen också, har ju tänkt sälja den liksom) sen sa jag ska vi slå vad så då slog han på sig själv och stack. Jävla damp-unge men jag ringde polisen för han ska fan inte komma undan med att käfta med mig. Så polisen kom hit men då hade snorungarna stuckigt. Sen nyss vart det bråk här utanför igen då står dom och slänger bildäck ner för vägen när det kommer bilar så jag ringde polisen igen. Är typ ett gäng med blandade killar och tjejer på typ 5-9 pers. Fan jag vill inte sova ensam i natt hatar sånt där. Nog för att jag själv varit tonåring men jag höll fan inte på och snodde saker för de och slängde bildäck ut på vägen. FAN sånt där kan ju vara livsfarligt om bilen får sladd osv.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.