Har egentligen inte mycket att berätta om dagen. Körde lite i snöyran och sen har jag setat och ugglat typ. Borde skriva lite men orkar inte. HAHA, gu vad jag är effektiv eller hur. Skämms nästan över hur lat jag är. Imorgon ska jag, William och Björn till valbo. Får se vad man kommer handla där bara. Vet inte alls vad William ska få i julklapp i år. Han har ju typ allt. Har köpt en Djungelboken dvd till honom. men mer har jag verkligen inte alls någon aning om vad som skulle passa.

Jag har hittas SKIT fräna pepparkaks formar. Fick länken från min svåger, haha. Jag vill verkligen ha dom. Här får ni länken så kan ni också kika. http://www.coolstuff.se/p935/Pipparkaka.html , lagt ut länken i min öppna blogg http://mamyleine.bloggspace.se och i http://mamyleine.bilddagboken.se också. Lunar ska fixa så man kan lägga in youtube filer i bloggen snart. Jag ser fram i mot de faktiskt. Även om lunar suger så är det här liksom min privata blogg. Min blogg är mer som min dagbok för här finns mitt liv samlat sen 3½ år tillbaka. Sen har jag lagt in gammal dagbokantekningar också.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.