Idag kom en gammal klasskompis hit från låg och mellanstadiet och hälsade på med sina två barn så William fick leka av sig. Var jätte trevligt. Pratade om folk man inte sett på flera år och sånt.

Annars har jag inte gjort så mycket körde med körskolan en sväng och jag har inte pluggat ångest för de har jag jag borde verkligen ha pluggat massor den här veckan men som det segot jag är så har det inte blivit av vilket är typiskt mig. Hur som helst så ska jag sätta mig och skriva lite företagsekonomi nu, så kan jag skriva religionen imorgon och under helgen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: