Gick och handlade. Grönsaker och sen mjölk, sand till fåglarna och sen mjölk. Förutom de fick det bli nötter. NÅGOT jag egentligen inte skulle ha men blev grymt sugen på i affären. Nån mer som känner igen sånt där? Man traskar runt på affären och blir sugen på saker. I mitt fall blev det nötter idag.

 

Lät W prova barnpassningen idag för första gången, jag rekomenderar det faktiskt. Skönt att gå runt utan att stanna vid varje leksak. HEHE.

 

Snart mini-sim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: