Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Ångest.

Usch jag får såna där ångest känslor nu. Så är det alltid på hösten, då smyger dom sig på en och man känner sig på nått vis rädd för allt. Blir pananoid och får för mig massa skit utan att egentligen själv fatta vad det är jag får för mig. Puckad AB typ.

Imorgon ska jag jobba 9-12.30 sen blir det att skynda sig mot högskolan (tar cykeln) och där har jag muntlig tenta känns läskigt som fan. Men tror det är bra att jag får jobba några timmar så man kan få skita i att tänka för en stund. Blir 3½ timmes jobb egentligen inte mycket men det blir 350 kr i alla fall. Mer pengar än jag skulle fått om jag inte jobbat alls. Får väl runt 1500 i lön nästa månad och de känns faktiskt bra. Menar 1500 är ändå några kronor mera än ingenting.

Köpte lite kurslitteratur av Johannah idag så nu ska jag inte köpa några fler böcker.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.