Lärarprogrammet

Trötthet.

FAN jag är sjukt trött idag, alltså egentligen är väl inte de speciellt konstigt med tanke på att jag cyklar fram och tillbaka från Slätta på dagarna. Men jag trivs faktiskt, dom är ur gulliga personalen och barnen. Jag känner att jag kommit rätt förskola är liksom min grej. Jag har också mer eller mindre beslutat att bredda utbildningen 1½ år extra så jag kan jobba med barn från 1-13 år. Del vill säga förskolan till sexan. Jag tror att den bredden skulle vara det bästa.

Annars är jag så himla osäker, jag borde fan värka ut mig vissa saker nu men vill liksom vänta in ett tillfälle ska göra de. Fast undrar om rätt tillfällen någonsin kommer dyka upp? Finns det ens några “rätta” tillfällen för saker? Snart helg igen och jag ska bara ta det lugnt den här helgen. Ska plugga och SOVA. För känner att sömnen just nu är brist vara. Tänkte även träna på fredag kväll och på söndag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: