fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Vad vore livet utan lite humor.

HAHA, vi har hållit på med gestaltningar hela eftermiddagen min studiegrupp drog nyss, jag har skrattat mig helt tårögd under tiden. Vi har gjort en film med massa som verkligen kommer göra vissa skit sura eftersom dom typ alla är så förbannat seriösa men vi oseriösa kommer dö av skratt.

Är trött som fan, William har lagt sig så jag hoppas han somnar snart för jag vill typ sova nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: