Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Skriva nått flum.

Sitter och har tråkigt. Spelat the sims typ när jag varit ledig idag. FY skäms på mig. Imorgon lär jag göra mer vettiga saker. I och för säg var jag ner till bibbland och lämnade tillbaka böcker och sen till supermarket och hämtade ut ett paket och köpte en cola. Blivit beroende av cola sen jag började skolan. Alltså alla andra dricker ju kaffe men de gör inte jag, för kaffe utan MJÖLK smakar kuck och de gillar jag inte.

William sover. Imorgon vet jag inte alls vad som hända skall. Det visar sig.

Värsta trök inlägget så ger mig nu.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.