Skriva nått flum.

Sitter och har tråkigt. Spelat the sims typ när jag varit ledig idag. FY skäms på mig. Imorgon lär jag göra mer vettiga saker. I och för säg var jag ner till bibbland och lämnade tillbaka böcker och sen till supermarket och hämtade ut ett paket och köpte en cola. Blivit beroende av cola sen jag började skolan. Alltså alla andra dricker ju kaffe men de gör inte jag, för kaffe utan MJÖLK smakar kuck och de gillar jag inte.

William sover. Imorgon vet jag inte alls vad som hända skall. Det visar sig.

Värsta trök inlägget så ger mig nu.

– PUSS –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: