Igår drog jag och Sofie i väg på afro dance. 1½ timmes svettande men ahhh de är så himla skönt. Alltså jag hatar att svettas på typ sommarsvett ni vet, men jag tycker om att tränsvettas för då gör man något man riktigt känner hur bra kroppen mår. Efter afron så tog vi och gjorde riktiga skönhetskurer och begav oss in i bastun, man kände sig riktigt snygg efteråt huden helt len och svetten har öppnat porerna så dom börjar renas. Sen gick vi in i bastun och bara njöt jag sitter alltid högst upp, hade även haft i mer vatten i bastuns grejen för jag tyckte det var för kallt sofie höll på att storkna. Hehe, men skönt var det. Sen har jag alltid på mig body scrub när jag går in så man ska bli helt av med äckelhud som ligger och samlar. Sofie hade med sig några peiling handskar jag fick låna och fy fan va vidrigt de var när man stod där först och torrskrubbade man stank verkligen gammal gympasal (YEIACK) svett och avgasskit på huden. De är ju så, även om man duschar varje dag samlas ju snusk på huden, basta är bland de bästa att få bort de där snusket eftersom så mycket samlas i porerna. Men idag känner jag mig så himla ren, och mjuk och härlig och fräsh.

Efter vi tränat drog vi hem till mig och här väntade Linn, vi gick sen till maxi och köpte. Sparris, gurka, morötter, gräddfil och avocado, sen cheddar dip. Så gick vi hem och gjorde goaumole? , cheddar dip, och sen gjorde vi stavar av grönsakerna och kikade på arn och åt. Sen gjorde jag lite smörpopcorn och sedan la jag fram chips jag hade kvar hemma. De var inte så mycket chips så de kändes ok. Fast vi tog typ inga chips var mest popcornen och grönsakerna vi åt av.

Riktigt mysig kväll.

Idag blir det nog lugnt tror jag. Nyss smörj mig med bodyshops body butter med olive i så himla gott den luktar och man blir helt ren i huden. Rätt dyr men värd priset.

2 kommentarer

 1. 25 april 2009 kl 9:52 f m

  Är det typ sån dans då man dansar afrikansk dans, skaka rumpa och så? Hihi. Gott att dippa grönsaker, längesen man gjorde det. Hoppas du få en fin dag/kväll. Kram

  1. 27 april 2009 kl 8:58 e m
   De är så himla gott med att dippa grönsaker .
   Haha lite typ fast det är mer för magen typ man typ rullar den och sånt. Känns som fan i magen efteråt hehe . ser säkert as fult ut är jätte kul träning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: