Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Trötthet och sjukt barn

William fick lov att gå upp i natt och var fortfarande helt skum i magen stackaren, bara att ringa dagis och sjukskrivas. Jag lär ju vara hemma till minst torsdag så lär höra av mig till skola och jobb imorgon om onsdagen. Annars är det lugnt är rätt trött bara, gäspar typ hela tiden så lär väl gå och sova snart. Trygghansa var förbi och fixade mig en försäkring, sen när Björn kom hit åt vi lite djupfryst pizza sån där man värmer i ugnen och sen drog vi till personalkontoret så jag fick lämna in lönespecen och sen till ica supermarket så jag fick hämta ett paket. Sen drog vi ut till kniva. Jag passade på att fotta massor. Nä ska väl kanske göra något annat nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.