Trötthet och sjukt barn

William fick lov att gå upp i natt och var fortfarande helt skum i magen stackaren, bara att ringa dagis och sjukskrivas. Jag lär ju vara hemma till minst torsdag så lär höra av mig till skola och jobb imorgon om onsdagen. Annars är det lugnt är rätt trött bara, gäspar typ hela tiden så lär väl gå och sova snart. Trygghansa var förbi och fixade mig en försäkring, sen när Björn kom hit åt vi lite djupfryst pizza sån där man värmer i ugnen och sen drog vi till personalkontoret så jag fick lämna in lönespecen och sen till ica supermarket så jag fick hämta ett paket. Sen drog vi ut till kniva. Jag passade på att fotta massor. Nä ska väl kanske göra något annat nu.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: