Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Slösurf och försäkring

Trygg hansa var hit och fick på mig en sjuk och olycksfallsförsäkring. kan ju vara smart att ha en. Sonen är sjuk fått magsjuka, inte de roligaste man kan ha precis. Tycker synd om honom. Dom senaste dagarna har jag roat mig med att fotografera en del. ÄLSKAR verkligen systemkameran att kunna knäppa fina bilder.

Var chafför åt sonens pappa och hans kompis i lördags. Mycket roligt faktiskt. Var rättviksmarknad så dom var nöjda.

Knäppte denna utanför sonens pappa. Kände såna sommar känslor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.