Småbarnåren

Skriva något idag också.

Här är det fortfarande sjukdom. Sonen sov tills halv tolv i morse, ja det säger väl allt. Nu glor han på playhouse disney.

Jag har inte gjort mycket idag förutom att ringt lite samtal. Fick i alla fall fram att jag kan få plugga en IT-kurs över sommaren så , så fort jag får intyg av min lärare så ska jag höra av mig till CSN om de, så då är sommastudier uppstyrda vilket känns riktigt bra för jag vill helst studera under sommaren. Tycker det är skönt att liksom plugga och sen kunna göra andra saker utan att ha jobb i vägen. Njuta av tiden medans sonen faktiskt vill umgås med en. Om typ några år kommer han hellre vilja leka med kompisar och sånt.

Sugen på att köpa en laptop via bredbandsbolaget så får man med en laptop på köpet. Bindningstiden är 24 mån och de kändes ändå rätt okej. Får väl se hur jag gör. Har ju bbb nu så.

Utan tvekan min favorit blomma. Gullviva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: