Skriva något idag också.

Här är det fortfarande sjukdom. Sonen sov tills halv tolv i morse, ja det säger väl allt. Nu glor han på playhouse disney.

Jag har inte gjort mycket idag förutom att ringt lite samtal. Fick i alla fall fram att jag kan få plugga en IT-kurs över sommaren så , så fort jag får intyg av min lärare så ska jag höra av mig till CSN om de, så då är sommastudier uppstyrda vilket känns riktigt bra för jag vill helst studera under sommaren. Tycker det är skönt att liksom plugga och sen kunna göra andra saker utan att ha jobb i vägen. Njuta av tiden medans sonen faktiskt vill umgås med en. Om typ några år kommer han hellre vilja leka med kompisar och sånt.

Sugen på att köpa en laptop via bredbandsbolaget så får man med en laptop på köpet. Bindningstiden är 24 mån och de kändes ändå rätt okej. Får väl se hur jag gör. Har ju bbb nu så.

Utan tvekan min favorit blomma. Gullviva

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: