Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Borde gå och sova.

Hmm, alltså klockan är rätt mycket och jag BORDE gå och lägga mig känner jag. I stället sitter jag här och bara tråkar. Har absolut inget för mig, sonen sover.

Känns som jag är rätt glad inombords vilket känns jätte bra. Vet inte varför men är bara liksom njutfull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.