Reproduktion

William har fortfarande inte somnat men varit sjuk idag. Sov tills klockan halv tolv så hela dagen blev ju upp och nervänd för honom. Försökt fått tag på min lärare som lyst med sin frånvaro och med betyg. Imorgon ska jag ringa henne och faktiskt fråga va fan som står på! Jag tycker liksom inte att det är legitimt att vänta över 2 mån på sitt betyg. Ni får gärna kalla mig fånig men alltså jag tycker det är under all kretik.

Dagen har i alla fall varit lugn imorgon tänkte jag baka lite och sedan göra lite pannkakor för de vill William gärna ha. Jag gillar också pannkakor det är något speciellt med de, jag gör mina på vatten i stället för mjölk eftersom jag inte tål mjölken.

Ja annars tycks dagarna faktiskt ha ljus med sig. Min syster om allt går rätt nu, kanske får en lägenhet i bojsen och flyttar hit från köping den 1 juni. JAG bara hoppar och stutsar av glädje! Min bror kommer flytta till Hosjö den 1 juni, och Anna om hon nu inte väljer Stock(HO”MO”)lm (GÖR DE INTE) kommer också flytta hit till 1 juni! TÄNK om jag fick ha så många som betyder massor för mig nära mig. Ja jag är en egoist haha. Sen har Linn får lägenhet fick jag veta idag JÄTTE glad för din skulle också! Hon flyttar också den 1 juni till hälsinggården. DE känns så himlans kul att alla som jag tycker så mycket om verkar ha liv som går framåt för dom.

  • PUSS –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: