Onsdag

Nu är William äntligen frisk så imorgon ska han få gå till dagis. Jag ska lämna honom sen lär jag åka till jobbet klockan 9.00 , eller ja åka lär gå ner på stan först. Jag ska jobba på slätta skolans fritids. Vet dock inte vad man gör på fritids klockan 9.30? Måste väl mest vara städa och sånt eller? Ja får väl se vad man ska göra för något. Ska vara där i två dagar så. Kommer jobba tills klockan 18.00 imorgon sen ska jag börja 6.30 på fredag och jobba tills klockan 14.30 , okristeligt tidigt. Kan inte riktigt begripa varför man ska behöva gå upp tidigt på morgonen. Beror ju på att jag själv fördrar att sova haha.

William glor på bolibompa just nu ska väl lägga honom snart. Åt taco med Björn sen drog han för att fixa sin bil i kniva.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: