William Småbarnåren Onsdag
Småbarnåren

Onsdag

Nu är William äntligen frisk så imorgon ska han få gå till dagis. Jag ska lämna honom sen lär jag åka till jobbet klockan 9.00 , eller ja åka lär gå ner på stan först. Jag ska jobba på slätta skolans fritids. Vet dock inte vad man gör på fritids klockan 9.30? Måste väl mest vara städa och sånt eller? Ja får väl se vad man ska göra för något. Ska vara där i två dagar så. Kommer jobba tills klockan 18.00 imorgon sen ska jag börja 6.30 på fredag och jobba tills klockan 14.30 , okristeligt tidigt. Kan inte riktigt begripa varför man ska behöva gå upp tidigt på morgonen. Beror ju på att jag själv fördrar att sova haha.

William glor på bolibompa just nu ska väl lägga honom snart. Åt taco med Björn sen drog han för att fixa sin bil i kniva.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: