Torsdag.

Så har en dag gått igen. Har legat med magknip hela dagen. William var på dagis och jag på väg att jobba när jag fick SJUKT ont. Mådde illa fått spändera mycket tid på soffan idag. Ska försöka plugga lite strax skriva min uppgift som handlar om foniekt eller hur de stavas. Lika bra att få den överstökad. Tänkte skriva utifrån William, känns riktigt svårt faktiskt men ja får väl se hur det går för mig. Den kommer då inte ens bli hälften så svår som den där med perfomansanalysen. Så skysta som lärarna är så lägger dom alla skrivuppgifter efter varandra så man fan inte hinner med dom. Tur som har så är William hos Björn imorgon nästan hela dagen, så jag kanske kan skriva klart en uppgift nu. Sen den där skrivuppgiften och sen be om hjälp för perfomansanalysen av någon i klassen. Blir nog Lisa.

Nä lär ta tag i den där fonitik uppgiften nu.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: