Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Torsdag.

Så har en dag gått igen. Har legat med magknip hela dagen. William var på dagis och jag på väg att jobba när jag fick SJUKT ont. Mådde illa fått spändera mycket tid på soffan idag. Ska försöka plugga lite strax skriva min uppgift som handlar om foniekt eller hur de stavas. Lika bra att få den överstökad. Tänkte skriva utifrån William, känns riktigt svårt faktiskt men ja får väl se hur det går för mig. Den kommer då inte ens bli hälften så svår som den där med perfomansanalysen. Så skysta som lärarna är så lägger dom alla skrivuppgifter efter varandra så man fan inte hinner med dom. Tur som har så är William hos Björn imorgon nästan hela dagen, så jag kanske kan skriva klart en uppgift nu. Sen den där skrivuppgiften och sen be om hjälp för perfomansanalysen av någon i klassen. Blir nog Lisa.

Nä lär ta tag i den där fonitik uppgiften nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.