Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

TJO i holken!

Gahhh! Jag blir så himla GLADIG! Som barn säger.

Min söta Anna-Banana! Kommer flytta hit till Falun. Den första Juni bor hon här. Guw de ska bli så himlans kul! Får se alla bus vi ska hitta på nu då. Haha, sist vi bodde på samma ort brukade vi dra till Statoil klockan 5 minuter i tolv (dom stängde tolv för vi bodde på ytte pytte liten byhåla) och handla chips och hyra film. Fast då hade jag inte barn , men ja man kan ju hitta på massa sjukheter ändå. Anna den galningen är snart sjuksyrra! Bara typ 4 veckor kvar så är människan sjuksyrra!

Linn hon ska också snart flytta till egen lägenhet ÄVEN hon den 1 Juni. SÅ himla kul tycker jag!
Min lillebror kommer snart flytta till Falun han med den 1 juni bor han här han också!

Om allt går som jag hoppas! Kommer min syster flytta hit tills den 1 juni hon också. Allt beror just nu på om hon får lägenheten eller inte. HOPPAS och HOPPAS. Tänk om alla jag tycker så mycket om kommer hit! De blir så himla rowligt! Jag kan knappt bärga mig. Alla jag tycker så mycket om verkar ha sånt flyt nu, det gör mig super DUPER mega glad för dom! HIHI blir helt fjortig i kroppen!

Foto på sonens farmors katt. TYCKE den passade dagen!
P.S alla bilder är © märkta av mig så ge fan i dom (eller fråga om lov). Jag som knäppt dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.