Småbarnåren

Folks snuskighet!

Idag när jag var på stan, blev avsläppt vid folkets hus. Så när jag går där så ligger det en hög med SKIT (människobajs) där. Alltså va fan är det för fel på folk? Vilken normalt funtad människa sätter sig och SKITER mitt på stan? Ja då kan man ju undra hur jag kunde veta att det var en människa och om jag stannade och inspekterade typ. Nä inte precis, jag gick och liksom fick stanna till för att inte kliva i det och så först tänkte jag liksom hundbajs, sen när jag gått typ 2 meter så kom jag på DE var människo skit. Konsistensen och ja allt. Så här efteråt kan man ju skratta åt det, men just då tyckte jag fan det var fräckt och äckligt!

Vad tycker ni då? Skulle ni skita mitt i stan? Eller om ni blev akut skitnödiga skulle ni inte hellre välja typ buskar? En annan sak jag nu senare undrat över är VA fan torkade sig idioten med?

2 Comments

  1. 10 maj 2009 kl 6:16 f m
    Haha, jag hittade en stor kastspya på väggen utanför tvättstugan igår, såg tydliga korvbitar och det stank helvete. Very nice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: