Folks snuskighet!

Idag när jag var på stan, blev avsläppt vid folkets hus. Så när jag går där så ligger det en hög med SKIT (människobajs) där. Alltså va fan är det för fel på folk? Vilken normalt funtad människa sätter sig och SKITER mitt på stan? Ja då kan man ju undra hur jag kunde veta att det var en människa och om jag stannade och inspekterade typ. Nä inte precis, jag gick och liksom fick stanna till för att inte kliva i det och så först tänkte jag liksom hundbajs, sen när jag gått typ 2 meter så kom jag på DE var människo skit. Konsistensen och ja allt. Så här efteråt kan man ju skratta åt det, men just då tyckte jag fan det var fräckt och äckligt!

Vad tycker ni då? Skulle ni skita mitt i stan? Eller om ni blev akut skitnödiga skulle ni inte hellre välja typ buskar? En annan sak jag nu senare undrat över är VA fan torkade sig idioten med?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Folks snuskighet!

  • 10 augusti, 2012 at 18:11
    Permalink

    10 maj 2009 kl 6:16 f m
    Haha, jag hittade en stor kastspya på väggen utanför tvättstugan igår, såg tydliga korvbitar och det stank helvete. Very nice

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: