Småbarnåren

Lördag.

Blev skjussad ner på stan av Björn. Vi hade handlar på mc donals, så jag satte mig vid folkets hus och åt lite. Sen när jag gjorde de började jag gå och när jag kommer en bit hittar jag en männsko SKIT så jävla äckligt. Vilken normalt funtad människa sätter sig och BAJSAR mitt på stan liksom?

Sen träffade jag Maria och hennes kille Martin, så gick vi upp till elfsborg och kikade på gårdsloppisar jätte kul fast köpte inget. Sen gick vi till bryggkafet fast jag handlade inget varken på loppisen eller fiket. Så gick jag hem igen och sov en stund. William kom hem klockan 20.00, så då åt vi lite godis och kikade på ducktales. Jag ska snart gå och sova ska bara kika klart på days of our lives först.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: