Lördag.

Blev skjussad ner på stan av Björn. Vi hade handlar på mc donals, så jag satte mig vid folkets hus och åt lite. Sen när jag gjorde de började jag gå och när jag kommer en bit hittar jag en männsko SKIT så jävla äckligt. Vilken normalt funtad människa sätter sig och BAJSAR mitt på stan liksom?

Sen träffade jag Maria och hennes kille Martin, så gick vi upp till elfsborg och kikade på gårdsloppisar jätte kul fast köpte inget. Sen gick vi till bryggkafet fast jag handlade inget varken på loppisen eller fiket. Så gick jag hem igen och sov en stund. William kom hem klockan 20.00, så då åt vi lite godis och kikade på ducktales. Jag ska snart gå och sova ska bara kika klart på days of our lives först.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: