För några veckor sen när jag var stressad ringde mr music försäljare hit, eftersom jag typ aldrig lyssnar på cd-skivor längre ville jag inte ha något dock använder jag numera spotify som jag riktigt rekomenderar för er andra som vill prova de men inte gjort det. Hur som helst den där försäljaren förklarade för mig att allt var GRATIS när jag då frågade om portot sa han att även de var gratis jag skulle inte behöva betala en krona. Så  jag tänkte va fan jag tar väl den där skivan då. (Har fått gratis strumpor och trosor och kalsonger utan att behövt betala en krona innan så var därför jag litade på detta med) hur som helst fick skivan och ett faktura på 49:- så jag ringde och frågade mr music om detta och får förklarat att så var det ju inte men att självklart fick jag skivan helt gratis nu när den där försäljaren gjort fel och gett mig fel uppgifter. DE kändes jätte bra, så mr music är i alla fall ett seriöst företag även om jag inte kommer fortsätta köpa skivor som sagt jag föredrar spotify.


3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: