Gratis och kunden har alltid rätt

För några veckor sen när jag var stressad ringde mr music försäljare hit, eftersom jag typ aldrig lyssnar på cd-skivor längre ville jag inte ha något dock använder jag numera spotify som jag riktigt rekomenderar för er andra som vill prova de men inte gjort det. Hur som helst den där försäljaren förklarade för mig att allt var GRATIS när jag då frågade om portot sa han att även de var gratis jag skulle inte behöva betala en krona. Så  jag tänkte va fan jag tar väl den där skivan då. (Har fått gratis strumpor och trosor och kalsonger utan att behövt betala en krona innan så var därför jag litade på detta med) hur som helst fick skivan och ett faktura på 49:- så jag ringde och frågade mr music om detta och får förklarat att så var det ju inte men att självklart fick jag skivan helt gratis nu när den där försäljaren gjort fel och gett mig fel uppgifter. DE kändes jätte bra, så mr music är i alla fall ett seriöst företag även om jag inte kommer fortsätta köpa skivor som sagt jag föredrar spotify.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

3 thoughts on “Gratis och kunden har alltid rätt

 • 11 augusti, 2012 at 17:26
  Permalink

  19 maj 2009 kl 7:44 e mOkej, men är det på parken dom spelar?
  Vart finns dom amerikanska avsnitten då?
  Men det är inte text då va?

  Reply
 • 11 augusti, 2012 at 17:26
  Permalink

  19 maj 2009 kl 8:45 e m

  Ja det är på parken som jag förstått det .
  På http://www.days.nu finns dom

  Reply
 • 11 augusti, 2012 at 17:27
  Permalink

  19 maj 2009 kl 7:46 e m

  Föresten så får du ge mej ett lösenord om jag ska kunna se alla dina inlägg.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: