Så har jag fått mini-datorn så himla fin!

Tog bilen och åkte och hämtade den idag kunde inte vänta ville ha paketet på en gång. Sitter  vid vanliga datorn nu men de är ju för jag mer ska använda minidatorn till om vi ska resa eller göra annat kul och framför allt tills i sommar för sommarstudierna slippa känna stressen när man är borta och bara kunna skriva sitt arbete på kvällen och njuta på dagarna när vi semestrar.

I alla fall idag när jag körde ner på stan tänkte jag hur jävla skönt det är med körkort, att bara kunna dra i väg handla och inte anpassa sig efter bussar och sånt. Innan jag skaffade körkort tyckte jag de kunde vänta förstod inte vad jag skulle med körkort till. Minns att motivationen dök upp en morgon när det var kallt och då bara JAG vill ha mitt körkort sagt som gjort när sonen var på sin förskola gick jag ner och pluggade 3 h för att sedan plugga skolan 2 h hemma och sedan läsa på kvällarna klarade teorin på 4 veckor. HELT otroligt men de gjorde jag på första försöket minns att jag trodde att jag inte skulle de, halkbanan gick också bra fick köra upp 3 gånger innan jag klarade så för mig var det verkligen tredje gången gillt, var så nervös första gången VAR som jag aldrig kört bil mådde skit dåligt så den gången kuggade jag på grund av de. Andra gången var det bara en sur gubbe som mer eller mindre bestämt sig för att jag inte skulle få klara det för då var jag lite mer säker kopplade av och försökte ta bort att han satt med vilket var dumt. Trejde gången var det snöoväder och jag tänkte redan när jag klev in i bilen varför ens försöka? Körde och gjorde en tabbe tänkte jaja jag fick det inte och så säger han JA du får ditt körtkort för du kör jätte bra och är redo för att köra själv nu. BLEV så glad, när sonen föddes var den lyckligaste dagen i mitt liv körkortet kommer nog efter.
Körkortet är en smart grej, känns som jag inte mot allt smör i småland skulle vilja bli av med det. Det är ju tyvärr ofta en ekonomisk grej att vissa inte tar det skit tråkigt att de ska vara så jävla dyrt för jag tror många fler skulle ta körkort om det inte kostade så mycket om man inte kan köra privat del vill säga.

MIN nya dator och mobila bredband (kommer endast använda de mobila på resa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: