Tredje dagen jag dricker min linfrö dryck till frukost mår illa idag. Trodde jag skulle gått ner i morse men icke blev besviken. Alltså när jag bantar vill jag se reslutat från dag 1. Vet ju att det inte funkar så riktigt men ändå. Ska kanske vara glad för de 1½ kg jag gått ner sen i fredags? Ska kämpa på med det här vet ju att det funkar. Är sugen på att köpa såna där man dricker men såg att den innehåller laktos så får glo om det finns något liknade laktosfritt.

Idag blir det skola hela dagen. Känns väl så där workshop är inte det roligaste jag vet precis. Drama är liksom inte riktigt min grej. Jag är inte bekväm med att använda min kropp som verktyg. Jag hatar när folk tittar på mig, har nån form av fobi när människor ser på mig och viskar runt mig. När det är så känner jag alltid den där instinktiva känslan av att vilja gömma mig. Önskar jag var mer som dom människor som gillar att stå i centrum, som lätt kan gå runt ensamma utan människor. För mig är det riktigt psykiskt påfrestande att gå ensam förbi massa människor som tittar på mig. Jag bara väntar på att att dom ska skrika något efter mig. Om bara vissa människor vet hur lätt dom kan förstöra en annan människa. Om barn kunde förstå tidigt hur vissa saker sätter spår. Att en blick kan sänka någon ner till tårna och att höra att jag ska döda dig och din jävla hora varje gång man tittar ut genom dörren förstör en människa så till den grad att människan inte längre kan känna sig bekväm med att gå ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: