Linfrö dryck (ryser)

Tredje dagen jag dricker min linfrö dryck till frukost mår illa idag. Trodde jag skulle gått ner i morse men icke blev besviken. Alltså när jag bantar vill jag se reslutat från dag 1. Vet ju att det inte funkar så riktigt men ändå. Ska kanske vara glad för de 1½ kg jag gått ner sen i fredags? Ska kämpa på med det här vet ju att det funkar. Är sugen på att köpa såna där man dricker men såg att den innehåller laktos så får glo om det finns något liknade laktosfritt.

Idag blir det skola hela dagen. Känns väl så där workshop är inte det roligaste jag vet precis. Drama är liksom inte riktigt min grej. Jag är inte bekväm med att använda min kropp som verktyg. Jag hatar när folk tittar på mig, har nån form av fobi när människor ser på mig och viskar runt mig. När det är så känner jag alltid den där instinktiva känslan av att vilja gömma mig. Önskar jag var mer som dom människor som gillar att stå i centrum, som lätt kan gå runt ensamma utan människor. För mig är det riktigt psykiskt påfrestande att gå ensam förbi massa människor som tittar på mig. Jag bara väntar på att att dom ska skrika något efter mig. Om bara vissa människor vet hur lätt dom kan förstöra en annan människa. Om barn kunde förstå tidigt hur vissa saker sätter spår. Att en blick kan sänka någon ner till tårna och att höra att jag ska döda dig och din jävla hora varje gång man tittar ut genom dörren förstör en människa så till den grad att människan inte längre kan känna sig bekväm med att gå ensam.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: