Pluggdag

Drog med en kompis på promenad i morse sen drog vi till skolan och gjorde arbeten. Efter de blev det en sväng på stan. Sen gick vi runt där och spanade sonen skötte sig bra. Sen kom sons pappa så vi drog till donken och tog med maten till fotbollen. På vägen dit upptäcks att sonen inte fått sina nuggets så åkte tillbaka och fick dom. Sen så åkte vi hem. Nu sitter jag här och väntar på att Lena ska komma hit, hon ska sova här i natt och imorgon drar vi till västerås och marknaden på Big Power Meet och sedan ska vi förbi Ikea sen sväng! Ska bli en riktigt rolig dag hoppas jag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: