Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

På tal om tvätt. TIPS

Kom och tänkte på att jag vill tipsa er om vårda , dom ringde mig i mars i år och frågade om jag ville prova deras produkt tvättmedel för 900, det var då 3 stycken 5 liters dunkar med tvättmedel (flytande) . Min mamma använder tydligen dom sen flera år fick jag reda på senare. Jag tänkte, JA okej då. Det jag nu vill säga är, jag tvättar 3-4 gånger i veckan och jag har fortfarande inte använt klart 1 dunk av dessa. Det är ändå 6 mån jag använt samma tvättmedel.

Tvättmedlet är miljövänligt och det praktiska är att dom kör hem tvättmedlet till dörren åt dig. OCH det blir rent och luktar gott. Jag blev också positivt överraskad när jag insåg att det tar bort fläckar. Eftersom jag har ett barn i ute och lek i lera och smaka på bär ute i skogen åldern så blir det självklart fläckar på kläderna. Blåbär är som bekant svårt att få bort, men DETTA tvättmedel tar bort fläckarna och det blir jätte rent. Så jag rekomenderar er som vill prova något nytt och bli nöjda samt inte slösa massa pengar varje månad på tvättmedel att prova vårda. Själv har jag flytande men det finns i pulver också.

Bild lånad från vårda.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: