Idag klockan 13.00 ska jag befinna mig på min vc och kolla hjärtat. Jag har nämligen börjat misstänka, näst in till förstå att jag har WPW , det är ofarligt, men jag blir ändå orolig. Anledning till att jag tror detta är att det ligger i släkten och att det känns speciellt vissa stunder. Som jag förstått det blir man behandlad med medicin om man har detta fel eftersom det är hjärtat. Har man allvarlig WPW kan man tydligen får operera nått. För vissa går det så långt att man sätter in en pacemaker. Men dom två sista fallen är jag inte i. Jag har nog bara en så pass lätt att jag kanske måste äta mediciner.

Egentligen skrämmer inte medicer mig eftersom jag äter fler mediciner dagligen, eftersom jag har astma. Får jag mer mediciner är det väl så. Men som sagt jag sitter här och väntar på ett tiden. Misstänker att jag få ska få göra EKG, jag ska berätta om mina symptom osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: