Sladderisladderisork , tvätten hänger på tork.

Antar att det här inlägget kommer bli ett av dom där, MEST sökta senare just för att det är början på en låt text.

Eftersom ni som googlat detta förmodligen ändå vill ha just den här låt texten och inte läsa bloggar som inte handlar om låten så länkar jag er vidare till sångtexten här.

Hur som helst, till mitt bloggande. Jag sitter just nu och varit förbannat effektiv. Jag började helt enkelt med att gå till jobbet och fick min underskrift att jag jobbat, så senare idag ska lönespecen skickas in. Efter de gick jag hem och tog reda på tvätten, därav låttexten ovan. Nu sitter jag och är sugen på att köpa ett överkast men vet inte vad jag vill ha för modell. Tror på ett vanligt enkelt i tyg. Såna är ju nice. Var har ni köpt erat?

Har fortfarande inte fått fingrarna ur röven och börjat möblera om. MYCKET märkligt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: