En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Ska snart hämta sonen på dagis. Dagen har gått sjukt fort. Jag och Anna drog till gymmet vilket var sjukt skönt. Så nu är Anna också inskriven. VILKET betyder no more lat dagar.

Efter gymmet mötte vi upp syrran, gick till systemet och handlade tiquila rose och bacardi samt vin tetra till kvällen. Sen drog vi vidare delade på en pizza liten, och sedan gick syrran och Anna på gina. Syrran handlade en längre stickad tröja, röd väska, röda örhängen, vitt linne och leggnings till kvällen. HON kommer bli så himla fin. Var jag som visade vad hon skulle ha.

Sedan åkte jag och Anna hem, jag plockade lite och sedan drog vi till regimentet hämtade Annas dator och sedan hem hit igen där jag har dammsugit. Sitter nu här för alldeles strax ska jag hämta sonen. Sen kommer Cilla hit (min syster) ska färga hennes hår och efter de ska vi väl fixa i ordning oss för klockan 18.00 kommer gästerna börja dimpa in. Det börjar klockan 19.00. Sexparty om jag glömt nämna de. SKA bli en mycket rolig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: