Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Denna dags händeleser.

Jag och Anna drog till vct,och det där blev jag inte klokare av utan dr trodde jag hade problem med levern? Öh? Jag sökte för hjärtat men fick att jag kanske inte tål strekt mat och att jag kanske är överkänsligt mot något. Självklart dök mjölkfrågan upp var på jag sa att ja jag är överkänslig mot laktos. Så då fick man det bevisat för sig, DOCK äter eller dricker jag ju inget sånt förutom lakosfritt då. Jaja, jag får väl leva med min ovishet. Ska åka in nästa gång jag får såna där skumma känningar.

I alla fall så efter detta så drog jag och Anna över till hemköp. DÄR kommer den dåliga bantningskaraktären, vi gick in och kom till godishyllan det där ta tre betala för två. Jag sa om du ska köpa det där går vi in i butiken. DOCK kollade vi som vanligt på fikabröd. JAG handlar typ aldrig sånt men GUD dom där donatsen såg sjukt goda ut med choklad på, så jag tog en sån och Anna med. Sen såg vi winerbröden och köpte var sitt sånt. Sen cyklade vi till Östanfors och satte oss där och svullade och kände oss RIKTIGT dåliga i solskenet även om jag försökte intala Anna att våran cykeltur nog förbrände detta tills vi kommer hem igen.

Sen åkte vi till en Notorius publicus för att Anna skulle få i fyllda papper så hon kan jobba som sköterska i Norge. Jag hade aldrig hört talas om en Notorius Publicus tidigare så jag tyckte det var en otroligt spännade upplevelse att se ett sådant unikt exemplar av människa som tydligt inte jag tidigare hört talas om.

Sen cyklade jag och Anna hem igen. Sonens pappa kom hit och lagade mat.

Imorgon bitti ska jag och Anna i väg och göra något annat exotiskt för våran del GYMMET!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.