Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Bolibompa och vabb.

Sonen ser på bompa, ska ta in honom i badet snart. Idag var jag hemma och vabbade honom för han hade feber igår kväll, men idag har han varit feberfri bara snuvig. Dock varit som en duracell kanin som klättrade på väggarna här på eftermiddagen så jag tog med honom ut på en promenad. Anna skulle gå hem till sig så de kändes smart.

Så så sjuk känns han inte alla längre snarare speedad och ska till dagis:ad. Får se hur det är i morgon bitti, jag måste på seminarium och som det ser ut på sonen är han liksom inte sjuk nu så då borde han vara frisk imorgon? Tyvärr är det svårt att veta från dag till dag. Anna har i alla fall erbjudit att vara barnvakt om det krisar. Sonens pappa är nämligen på tjänstresa utomlands mer skriver jag inte.

Nä om jag ska ta och täppa upp badet åt sonen då. Lär göra de och sedan lägga honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.