fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Köp, skola och äntligen betyg.

Började morgonen med att lämna sonen på förskolan. När jag gjort detta begav jag mig till skolan själv. Kanske bör tillägga att jag idag också duschade och fixade mig som alla andra dagar. Hur som helst, jag begav mig till skolan och där mötte jag upp Lisa. Vi satte igång och försöka plugga, vilket gick så där. Resterande studiegrupp kom sen, utom Sandra som var sjuk i magsjuka stackaren.

Efter detta så var det seminarium vilket löpte på så jag och Lisa tog oss en mc donken och babblade. Sen gick jag hem och ringde lite samtal och sedan hämtade jag sonen. Efter hämtning så drog vi ham. SONEN hade fått paket idag, från mig. Två stycken filmer. Efter han fått dessa så såg han en av dom medans jag glodde på sista avsnittet av the secret life, SHIT jag kommer få abstinens om jag ska behöva vänta på s3 men finns inte så mycket att göra än att VÄNTA. Vill dock inte säga att jag ät tålmodig.

FICK idag äntligen mitt betyg reggat från den språkande, jävla till sega dom är högskolan Dalarna. Bajs till dom för sega med betyg. Sonen fick mat framför tv:n idag tror inte han klagade på de faktiskt han tycker det är mysigt. Jag tycker det är helt okej , för han vill ju de hellre än att sitta vid köksbordet. Vissa äter ju alltid i vardagsrummet så. Efter detta så fick han se klart bompa och sen blev det ett bad med olivolja och nytvättat hår. Sen i sängen och nu sover han helt tugnt. Finns det något finare än sovande barn? Jag tror faktiskt inte de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: