Idag har sonen gått och sjungit den låten. Jag är rätt slut idag måste jag med ge, att försöka varva ner känns otroligt svårt, jag vill liksom gärna vara mig själv. Kunde inte låta bli att möblera om i en av mina klädkammare, har en aning om att jag kommer ta bort lite vinterjackor därifrån imorgon och köra in dom i en annan garderob, frågan är då vad som ska fylla hyllorna inne i klädkammaren? Jag kommer nog på något. NU gör jag det igen, funderar om framtiden. Typiskt mig alltid hundra tankar i huvudet, det jag INTE skulle ha. Undra om jag kommer att kunna sluta med detta någon gång?

Ska snart gå och lägga mig och läsa nya numret av cosmo som jag fick igår eller om det var i förrgår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa