Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Trökkväll.

Sonen åkte nyss till sin pappa och här sitter jag och har så himla tråkigt. Kikar på lite youtube klipp håller på att fixar mat också. Tråkigt att äta ensam men har inte så stort val när ens barn inte är hemma. Får se vad kvällen erbjuder annars. Ska i alla fall unna mig lite fredags gott och sedan ska jag gå och lägga mig tidigt. Funderar på att dra till gymmet imorgon bitti och bara träna en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.